Tražite novi poticaj prodaje?

Naša tvrtka je proizvođač patentirane 3D impulsne magnetoterapije.

Zašto su uređaji Biomag® toliko traženi?

Uređaji Biomag® vrlo učinkovito i komforno pomažu u rješavanju niza zdravstvenih problema i zahvaljujući tome su kod kupaca sve popularniji. Uređaji koriste 3D impulsno magnetsko polje, novi patent koji je razvila tvrtka Biomag®. Ovo 3D impulsno magnetsko polje generira precizne i bolje ciljane impulse koji brže djeluju.

Visoku dodanu vrijednost uređaja Biomag® cijenit će ne samo Vaši kupci, nego i Vaš prodajni tim. Bit ćete ponosni na svoje poslovne uspjehe, kao i na to što pomažete ljudima u postizanju bolje kvalitete života.

Iskoristite ovu poslovnu priliku još danas.

Kakva je trenutna situacija na tržištu?

  • Klinike
  • Kućna njega
  • Sportske
  • Veterina
  • Wellness

Istaknuti proizvodi

Zašto prodavati upravo proizvode marke Biomag?

Želite biti jedinstveni? Isporučit ćemo Vam proizvod prilagođen Vašim potrebama.

Vlastita kombinacija postavki uređaja? Odabir između više od 30 aplikatora i torbica ili između nekoliko boja? Za Biomag® to je uobičajeno. Kontaktirajte nas i osigurajte da se proizvod prilagodi Vašoj robnoj marki.

Ekskluzivne cijene za distributere

Mi smo specijalisti već od 1991. godine te stoga možemo ponuditi najbolje cijene. Bavite se direktnom prodajom? Jeste li distributeri za zdravstvene ustanove ili veleprodaju? Imamo najbolje uvjete za sve kategorije proizvoda!

Široki spektar indikacija, veliko tržište

Ublažavanje boli, poboljšan transport metabolita, brže zacjeljivanje. Nije iznenađujuće da se ova metoda uspješno primjenjuje kod više od 100 dijagnoza! Biomag® je tražen u bolnicama i centrima za rehabilitaciju. Za kućnu upotrebu, zahvaljujući sigurnosti i jednostavnosti, zatim u profesionalnom sportu i veterinarstvu.

Kvaliteta koju su potvrdili kupci/korisnici

Zadovoljstvo kupaca je za nas na prvom mjestu. Samo zadovoljan kupac može dovesti novoga. Zato proizvodimo samo visokokvalitetne proizvode, kako tehnički, tako po pitanju učinkovitosti.

Patentirano 3D impulsno magnetsko polje

Terapijski impulsi učinkovitiji su i precizniji. Zahvaljujući 3D rotaciji tijekom primjene mogu djelovati postepeno s raznih strana. Tako ćete prodavati potpuno unikatan proizvod.

Kliničke studije iz cijelog svijeta

Terapijski učinak pokazao se u više od 80 kliničkih studija koje su izradili timovi liječnika i specijalista iz cijelog svijeta. Klinička evaluacija uređaja Biomag® pokazuje učinkovitost veću od 77%.

Magnetotherapeutic device

godina iskustva
u razvoju i proizvodnji

zemalja ima zastupstvo
robne marke Biomag®

uspješnost liječenja
Biomag tehnologije®

kupaca već koristi
uređaje Biomag®

Uređaji Biomag®
Vaša poslovna prilika

Jeste li entuzijastični prodavatelj, tvrtka ili tržišni lider s utjecajem u cijelom sektoru? Biomag® ima poslovni model za svakoga.

Iskoristite priliku i počnite prodavati unikatan proizvod koji pomaže ljudima poboljšavati svoje zdravstveno stanje.

Bilo da ste tvrtka koja se bavi direktnom prodajom za kućnu upotrebu ili distributer za zdravstvene ustanove, uređaji Biomag® će podići Vašu prodaju na novu višu razinu.

Veleprodaja

  • Tržišni ste lider s jakom pozicijom na tržištu? Želite biti ključni kreator cijelog tržišta s uređajima Biomag u Vašem okruženju? Pružamo najbolje uvjete za progresivnu i dugoročnu suradnju.

Tvrtka

  • Imate dinamičan prodajni tim i tražite novi proizvod, vrhunski u svom području, koji će povećati Vaš uspjeh? U tom slučaju, Biomag je za Vas najbolji odabir.

Entrepreneur

  • Talentiran ste i entuzijastičan trgovac ili trgovkinja? Započnite svoju karijeru i kontaktirajte nas već danas. Preporučit ćemo Vam najbližeg distributera koji će cijeniti Vaš talent.

Budite u prednosti u odnosu na konkurenciju.

Kontaktirajte nas već danas.

Partnership
Sending